
به گزارش سراج24؛جعفر قنادباشی، کارشناس ارشد مسائل سیاسی منطقه و جهان، در گفتوگو با سراج24 پیرامون بررسی ابعاد مختلف نامه رهبر معظم انقلاب به دانشجویان معترض آمریکایی علیه جنایات و نسلکشی صهیونیستها در فلسطین گفت: نامه رهبر معظم انقلاب در چندین ابعاد قابل بررسی است. این نامه اعلام همدلی و همفکری و موضع مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان معترض آمریکایی است. یکی از ضرورتهای ادامهی این مبارزه، همین همدلی با معترضان است.
وی تصریح کرد: نامه رهبر انقلاب نوعی آینه برای همهی افرادی است که در گوشه و کنار جهان علیه رژیم صهیونیستی به پا خواستهاند و از ملت مظلوم فلسطین حمایت میکنند. این نامه منعکسکننده حرکت اعتراضی جهانیان به صهیونیستها است. امروز پس از صدور این نامه، بسیاری از دانشجویان معترض میتوانند جایگاه خود را در این جنبش اعتراضی مشاهده کنند و از سطح مهمی که در آن قرار دارند آگاه شوند.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی منطقه و جهان اذعان داشت: نامهای که رهبر معظم انقلاب صادر کردند، به معترضین علیه ظلم و جنایات صهیونیستها اعتماد به نفس بخشید. این نامه که از سوی رهبری خردمند و شخصیتی اهل علم صادر شده است، به دانشجویان این اطمینان را بخشیده که اکنون در جایگاه درستی قرار گرفتهاند. ایشان همچنین در نامه خود به دانشجویان تاکید کردند که در سمت درست تاریخ ایستادهاند.
وی در خصوص جنبهی انگیزهبخشی این نامه به دانشجویان معترض آمریکایی توضیح داد: رسانههای جهان برای تحقیر معترضین و همچنین بازداری از ادامهی اعتراضات دانشجویان آمریکایی، پیوسته با عناوین و ادبیات مختلف وارد میدان رسانه و تبلیغات شدند و سعی کردند اقدام آنها را غیرقانونی و نامطلوب معرفی کنند. نامه رهبر معظم انقلاب به عنوان یک صاحبنظر برجسته در جهان، آنها را امیدوار به ادامهی این حرکت کرد.
این کارشناس بیان کرد: در این نامه، تحلیلی ضمنی اما کامل از شرایط کنونی جهان مطرح شده است و به عنوان راهنما برای همهی افراد نیازمند به این تحلیل در دسترس قرار گرفته است.
وی همچنین افزود: رهبر انقلاب در نامه خود دورنما و چشماندازی روشن برای حرکتهای در حمایت از فلسطین ترسیم و آن را برای افراد تبیین نمودهاند که این اقدام یکی از ضرورتهای یک حرکت جمعی رو به جلو است.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی منطقه و جهان به تشریح میزان بازتاب این نامه در سطح بینالملل پرداخت و ابراز داشت: بازتاب نامه رهبر انقلاب در دو بخش قابل بررسی است. یک بخش از بازتاب آن به عصبانیت و خشم مقامات آمریکایی برمیگردد که رسانههایشان نیز آن را به نمایش گذاشتند. عصبانیت آمریکاییها و حامیان صهیونیستها نشان میدهد که این نامه هم در زمان درست صادر شده و هم با مفاهیم تاملبرانگیز به دست مخاطبان آن رسیده و تاثیرگذار نیز بوده است.
وی اضافه کرد: بخش دیگر به میزان استقبال از آن برمیگردد. علیرغم کنترل شدید فضای مجازی و کانالهای رسانهای جهانی توسط غربیها و انسداد بسیاری از بسترهای رسانهای و تاثیرگذار جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی همچنان آمارها نشان میدهد که بیش از بیست میلیون نفر به این نامه مراجعه کردند و بازدید از آن به صورت تصاعدی رو به افزایش است.
قنادباشی در پایان همچنین تاکید داشت: واکنش اساتید و نخبگان و دانشجویان به این نامه نشان میدهد که استقبال از آن گسترده بوده و در طیف گستردهای از معترضین انگیزه ایجاد کرده است. در بخشی از نظرات یکی از آمریکاییها آمده که رهبر ایران، ما آمریکاییها را بیش از خودمان میشناسد. این واکنشها برای امت اسلام و ملت ایران افتخارآمیز است و نشان میدهد پیام رهبر انقلاب با بینشی عمیق صادر شده، از دل برخواسته و بر دل مخاطبان نشسته است.